Màrqueting

d’influencers

Influencers

Dissenyem estratègies de màrqueting amb influencers per impulsar i donar a conèixer
la teva marca a través de xarxes socials.

Els creadors de continguts poden aportar una alta credibilitat d’un producte o servei a través de patrocinis o col·laboracions. Són persones més properes i amb una comunitat de seguidors fidels, per això ofereixen un impacte molt més real.

Reputació a la marca. Col·laborar amb influencers pot ser un punt d’inflexió per una marca, ja que poden fer que els consumidors confiïn més en ella. Això pot millorar la seva reputació i augmentar la fidelitat.

Valor afegit. El producte es presenta com a publicitat nativa, ja que l’influencer interactua amb ell de forma natural.  A més, la informació es presenta d’una forma interessant que crida l’atenció, però sense arribar a ser un missatge massadirecte o invasiu.

1. Selecció d’influencers

Seleccionem influencers que s’adaptin a la teva marca o servei i que tinguin una
comunitat de seguidors adient al teu públic objectiu.

2. Planificació estratègica

L’objectiu sempre és crear el major abast i transcendència possible.

3. Monitorització

Un cop iniciada la campanya, realitzem un seguiment per assegurar-nos que tot es fa correctament. Mantenim un contacte constant i directe tant amb els influencers com amb la marca.

4. Informe

Per últim, analitzem els resultats de la campanya i la interacció amb els influencers i creem un informe per
delimitar quina ha estat la repercussió final de l’acció.

T’ajudem a posicionar la teva marca o servei a través de campanyes amb influencers a Girona i Barcelona. Posiciona la teva marca o servei a través de les xarxes socials, com Facebook, Instagram, TikTok i Twitter. Seleccionem els perfils d’influencers que s’adaptin millor a la teva marca i dissenyem una acció entre la teva marca i l’influencer, amb l’objectiu de generar visibilitat i presència a les xarxes socials.

VOLS SITUAR LA TEVA MARCA A UN ALTRE NIVELL?